Verwarmingsketels en boilers

Verwarmingsketels en boilers

Voor warmte en comfort in een woning is naar een goede installatie ook een veilige afvoer van rookgassen belangrijk. Ontop heeft rookgasafvoeren die zonder problemen aansluiten op de modernste ketels en boilers. Van nieuwbouw tot renovatie en zelfs in de meest moderne bouwwijze zoals passiefhuizen en energie neutrale gebouwen worden onze producten toegepast. Ontop biedt een breed assortiment rookgasafvoeren voor alle soorten verwarmingsketels en boilers: condenserend/niet condenserend, overdruk/onderdruk, cascade en CLV-opstellingen. Onze Metaloterm MF, dubbelwandig geïsoleerde afvoer, Metaloterm UE dubbelwandige afvoer met luchtspouw, Metaloterm ME enkelwandige afvoer en Metaloterm UK als concentrische luchttoevoer en rookgasafvoer worden regelmatig toegepast in divers onroerend goed. Van monumentale woningen tot luxe appartementen, van sfeervolle hotels tot moderne restaurants.

Enkele voordelen

 • Ringen met condens- en drukdichte afdichting
  Alle producten zijn standaard voorzien van siliconen lippenringen voor een condens- en drukdichte afdichting. Voor specifieke toepassingen zijn ook EPDM en Viton ringen leverbaar.
 • Verlopende T-stukken voor meerdere toestellen
  Het assortiment bevat een grote range verlopende T-stukken waarmee meerdere toestellen op één leiding kunnen worden aangesloten.
 • Berekeningen worden verzorgd
  Diameter- en tegendrukberekeningen kunnen worden verzorgd.
 • Metaloterm UP voor hogere corrosiebestendigheid
  Voor ketels en boilers die functioneren op biobrandstoffen biedt Ontop het Metaloterm UP voor een nog hogere corrosiebestendigheid. Dit voor situaties waarbij de brandstof niet uitsluitend uit hout bestaat, waardoor het condensaat agressiever kan zijn.

Technische toepassingen filteren

185
internationale
verkooppunten
4.000
verschillende
producten
53
jaar Ontop
Metaloterm

Nieuws

Ontop B.V. op ISH 2019

Ontop B.V. toont haar rookgassystemen op ISH 2019 in Messe, Frankfurt.

Lees verder

Rais kiest voor Metaloterm

Rais kachels en inbouwhaarden staan al jarenlang voor Deens design van de hoogste kwaliteit. En sinds kort voegen zij daar schoorsteenbuizen aan toe.

Lees verder

Metaloterm voor pelletkachels

De pelletkachel wint ook in Nederland snel terrein. Moderne verbrandingstechnieken zorgen voor een hoog rendement en minimale uitstoot.

Lees verder


Lees al onze nieuwsitems

Flues and Beyond

Contact

Ontop B.V. | Metaloterm
Oude Veerseweg 23
4332 SH Middelburg

T: +31 (0)118 689 900
F: +31 (0)118 68 99 99
E info.nl@metaloterm.com

K.V.K. Middelburg 220 19 262

BTW nr. 001.742.887.B01

 
Verkoop- en leveringsvoorwaarden
Privacybeleid
Website overzicht
 

Ontop B.V. | Metaloterm

Metaloterm® is a trademark of Ontop B.V.

Volg ons