Junior medewerker Customer Service Center

Junior medewerker -in opleiding- Customer Service Center M/V 40 uur

De technische vraagbaak voor klanten en collega’s

Van een generator die op volle toeren draait zonder geluidsoverlast tot een heerlijk verwarmde woning. Samen met onze klanten uit diverse sectoren ontwikkelen we rookgassystemen op maat. En jij kan onze volgende schakel zijn in ons innovatieve proces.

Als (junior) medewerker Customer Service Center ligt jouw focus op adviseren van klanten en het beantwoorden van technische vragen van klanten en collega’s. Je doet dit door te ontwerpen, berekenen, tekenen, telefoneren, mailen, overleggen en adviseren. In het Nederlands en Engels. Zo ziet geen dag er hetzelfde uit.

Uiteraard krijg je eerst een grondig inwerktraject, zodat je het bedrijf en de producten goed leert kennen. Vervolgens wordt je begeleid door ervaren collega’s, zodat er een mooie mix van jong talent, ervaring en kunde ontstaat.

Heb je interesse in de opleiding MBO4 Technicus Engineering Werktuigbouwkunde of Tekenaar Constructeur? Wil je graag werken, maar óók leren? Dan is dit je kans!

Hoe gaat dit precies in zijn werk?:

  • Je bent werkzaam via een leer-/arbeidsovereenkomst gedurende je opleiding en wordt begeleid door een ervaren specialist
  • Opleidingskosten, inclusief lesmateriaal, worden vergoed
  • Schooltijd tijdens werktijd wordt doorbetaald
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer

Weet je van aanpakken en ga je altijd voor het beste resultaat? Hou je van afwisselend werk? En lijkt het je leuk om continue in contact te zijn met klanten en collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur je sollicitatie naar vacature@metaloterm.com

185
internationale
verkooppunten
4.000
verschillende
producten
53
jaar Ontop
Metaloterm

Nieuws

Rais kiest voor Metaloterm

Rais kachels en inbouwhaarden staan al jarenlang voor Deens design van de hoogste kwaliteit. En sinds kort voegen zij daar schoorsteenbuizen aan toe.

Lees verder

Metaloterm voor pelletkachels

De pelletkachel wint ook in Nederland snel terrein. Moderne verbrandingstechnieken zorgen voor een hoog rendement en minimale uitstoot.

Lees verder


Lees al onze nieuwsitems

Flues and Beyond

Contact

Ontop B.V. | Metaloterm
Oude Veerseweg 23
4332 SH Middelburg

T: +31 (0)118 689 900
F: +31 (0)118 68 99 99
E info.nl@metaloterm.com

K.V.K. Middelburg 220 19 262

BTW nr. 001.742.887.B01

 
Verkoop- en leveringsvoorwaarden
 

Ontop B.V. | Metaloterm

Metaloterm® is a trademark of Ontop B.V.

Volg ons