Accountmanager niet-residentieel

Accountmanager niet-residentieel

De sales topper voor de niet-residentiële markt in Nederland. Van een generator die op volle toeren draait zonder geluidsoverlast tot een heerlijk verwarmde woning. Samen met onze klanten uit diverse sectoren ontwikkelen we rookgassystemen op maat. En jij kan de volgende schakel zijn in ons groeiproces.

Bouw mee aan de toekomst van Ontop

Met ruim 50 jaar ervaring ontwikkelen we rookgasafvoersystemen voor de scheepsbouw, voedingsindustrie, industriële toepassingen en utiliteitsbouw, maar ook voor haarden en kachels in woningen. De kennis uit het verleden helpt om voor onze klanten de meest innovatieve oplossingen te realiseren. Zo willen we doorgroeien als toonaangevende partner voor rookgasafvoersystemen in Europa.

In jouw rol als Accountmanager ga je aan de slag met het actief bewerken van de niet-residentiële markt in Nederland. Denk hierbij aan industrial heating, power generation en de food-sector. Hier zijn volop kansen die we nog niet benut hebben. Jij gaat ervoor nieuwe business aan te boren en zodoende het bestaande marktaandeel uit te breiden. Als echte sales topper beschik je over passie voor sales en een drang om te scoren, maar je doet dit nooit zonder de lange termijnrelatie uit het oog te verliezen.

Je maakt onderdeel uit van een groeiend sales team en je wordt ondersteund door je collega’s van het Customer Service Center. Omdat je veel op pad bent om nieuwe klanten te scoren en bestaande klanten te bezoeken, is je huisadres jouw uitvalsbasis. Je woont dan ook bij voorkeur centraal in Nederland, boven de lijn Rotterdam-Arnhem.

Wat breng jij mee?

  • een relevante technische en/of commerciële opleiding op MBO-werk en opleidingsniveau, bv. MBO Werktuigbouwkunde, Procestechniek, Energietechniek, Maritieme techniek, optioneel HBO werk- en denkniveau;
  • aantoonbare commerciële ervaring in een technische omgeving;
  • een netwerk dat aansluit bij deze functie: je kent de installateurswereld en de engineers en consultants die de projecten specificeren.

Je bent een sociale zelfstarter die soepel contacten legt, zowel extern als intern. Je opent graag deuren en beschikt naast sterke communicatieve vaardigheden ook over het vermogen grondig informatie te verzamelen en te analyseren. Je hebt goed voor ogen wat jouw en onze doelen zijn en hoe je deze gaat bereiken. Verder ben je positief kritisch, hebt overtuigingskracht en kunt snel tot de kern komen.

Wil jij ons bedrijf zo verder helpen? Wij geven er een optimale balans tussen werk en privéleven met 27 vakantiedagen én 13 roostervrije dagen, continue opleidingsmogelijkheden, salaris met een maximum van € 4.000 per maand op fulltime basis, arbeidsvoorwaarden conform de cao metalektro en de zekerheid van een onderneming met 50 jaar ervaring voor terug.

Wil je meer weten over deze vacature? Bel of mail dan met Rob Kopmels via 06 23 73 13 60 of rob.kopmels@metaloterm.com. Herken je jezelf in dit profiel en wil je gelijk solliciteren? Stuur dan een pakkende motivatie met een helder cv naar vacature@metaloterm.com.

185
internationale
verkooppunten
4.000
verschillende
producten
53
jaar Ontop
Metaloterm

Nieuws

Rais kiest voor Metaloterm

Rais kachels en inbouwhaarden staan al jarenlang voor Deens design van de hoogste kwaliteit. En sinds kort voegen zij daar schoorsteenbuizen aan toe.

Lees verder

Metaloterm voor pelletkachels

De pelletkachel wint ook in Nederland snel terrein. Moderne verbrandingstechnieken zorgen voor een hoog rendement en minimale uitstoot.

Lees verder


Lees al onze nieuwsitems

Flues and Beyond

Contact

Ontop B.V. | Metaloterm
Oude Veerseweg 23
4332 SH Middelburg

T: +31 (0)118 689 900
F: +31 (0)118 68 99 99
E info.nl@metaloterm.com

K.V.K. Middelburg 220 19 262

BTW nr. 001.742.887.B01

 
Verkoop- en leveringsvoorwaarden
Privacybeleid
Website overzicht
 

Ontop B.V. | Metaloterm

Metaloterm® is a trademark of Ontop B.V.

Volg ons