Carrière

Carrière bij Ontop

Een kantoorruimte met het perfecte werkklimaat, een generator of motor die op volle toeren draait zonder geluidsoverlast, optimaal presterende ovens of grootkeukens en een heerlijk verwarmde woning. Klanten vragen ons geregeld om unieke, op maat gemaakte toepassingen van rookgasafvoersystemen. 

Werken aan innovatieve oplossingen is ons dagelijks werk. De tijd dat we alleen standaard kachelpijpen produceerden ligt ver achter ons. Samen met onze klanten uit diverse sectoren, van scheepsbouw tot voedingsindustrie, ontwikkelen we rookgassystemen op maat. Door teams van vakmensen, verspreidt over vier vestigingen in Europa, wordt samengewerkt om industriële uitlaten, dempers, gasafvoeren en schoorstenen van hoge kwaliteit af te leveren. En jij kan onze volgende schakel zijn in ons innovatieve proces.

Weet je van aanpakken en ga je altijd voor het beste resultaat? Zie jij kansen op de werkvloer en wil je zo ons bedrijf verder helpen? Ga je graag recht op je doel af? Wij geven er een optimale balans tussen werk en privéleven met 27 vakantiedagen én 13 roostervrije dagen, continue opleidingsmogelijkheden, salaris volgens de cao metalektro en de zekerheid van een onderneming met 50 jaar ervaring voor terug.

Ben jij de engineer, metaalbewerker, lasser, salesmanager of logistiek medewerker die wij zoeken?


Accountmanager rookgasafvoersystemen (Fulltime)
Accountmanager

In jouw rol van account manager ga je zowel de domestic market als de industrial market in Nederland actief bewerken. Je geeft inhoud aan het commerciële proces en denkt mee met industriële afnemers bij het ontwerp en de ontwikkeling van oplossingen die toegesneden zijn op de door hen voorgelegde vraag.

Technisch Inkoper (Fulltime)
Technisch Inkoper

Voor onze vestiging in Middelburg zijn wij op zoek naar een (technisch) Inkoper die ons team wilt komen versterken.

Plaatbewerkers (40 uur - fulltime)
Plaatbewerkers

Voor onze vestiging in Middelburg zijn we op zoek naar enthousiaste plaatbewerkers die ons team willen komen versterken. Als plaatbewerker bij Ontop bewerk je voornamelijk dun rvs materiaal (walsen, profileren, machinaal punt-/radiaallassen, hand TIG-lassen, assembleren).

Enthousiaste oproepkracht voor het magazijn 0-40 uur
Enthousiaste oproepkracht voor het magazijn

Voor ons magazijn in Middelburg zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker van 18 jaar of ouder die op werkdagen en eventueel op zaterdagochtend op oproepbasis ons team kan versterken!

HBO (afstudeer-)stageplaatsen
HBO (afstudeer-)stageplaatsen

Ontop is continu op zoek naar nieuw talent en werkt daarom nauw samen met o.a. de Hogeschool Zeeland. We hebben dan ook regelmatig interessante (afstudeer-)stageplaatsen voor HBO studenten, bijvoorbeeld van de opleidingen Engineering, Technische Bedrijfskunde, Marketing/Communicatie en ICT.

MBO leer-arbeidsplaatsen en stageplaatsen
MBO leer-arbeidsplaatsen en stageplaatsen

Ontop is continu op zoek naar nieuw talent en werkt als erkend leerbedrijf nauw samen met o.a. Scalda en Vakwerk. Wij bieden verschillende vaste leer-arbeidsplaatsen voor BBL-leerlingen en stageplaatsen voor BOL-leerlingen. Bijvoorbeeld van de opleiding Metaal en Werktuigbouwkunde, maar ook andere opleidingen.

185
internationale
verkooppunten
4.000
verschillende
producten
53
jaar Ontop
Metaloterm

Nieuws

Ontop B.V. op ISH 2019

Ontop B.V. toont haar rookgassystemen op ISH 2019 in Messe, Frankfurt.

Lees verder

Rais kiest voor Metaloterm

Rais kachels en inbouwhaarden staan al jarenlang voor Deens design van de hoogste kwaliteit. En sinds kort voegen zij daar schoorsteenbuizen aan toe.

Lees verder

Metaloterm voor pelletkachels

De pelletkachel wint ook in Nederland snel terrein. Moderne verbrandingstechnieken zorgen voor een hoog rendement en minimale uitstoot.

Lees verder


Lees al onze nieuwsitems

Flues and Beyond

Contact

Ontop B.V. | Metaloterm
Oude Veerseweg 23
4332 SH Middelburg

T: +31 (0)118 689 900
F: +31 (0)118 68 99 99
E info.nl@metaloterm.com

K.V.K. Middelburg 220 19 262

BTW nr. 001.742.887.B01

 
Verkoop- en leveringsvoorwaarden
Privacybeleid
Website overzicht
 

Ontop B.V. | Metaloterm

Metaloterm® is a trademark of Ontop B.V.

Volg ons