WKK

De Metaloterm® rvs rookgasafvoersystemen voor WKK zijn vaak als enige met het beste principe: De binnenbuis kan lengteverschillen hebben door temperatuurverschillen, zonder dat de rookgasafvoer onder foute spanningen komt te staan. De rookgassen uit een WKK kunnen vocht bevatten dat agressiever is dan men in eerste instantie zou verwachten. Dit speelt in de horizontale delen van de rookgasafvoer. Speciaal voor deze situatie hebben wij Viton® ringen in het assortiment.

Metaloterm® AD
Dit dubbelwandig geïsoleerde uitlaatsysteem is speciaal ontwikkeld voor hoge temperaturen (<600 °C) en bevat een uitgebreide reeks geluidsdempers.

Metaloterm® MF
Een universeel dubbelwandig geïsoleerd Metaloterm® uitlaatsysteem. Binnen dit segment uitermate geschikt voor lage temperaturen (<200 °C).

Metaloterm® UE
Een universeel dubbelwandig Metaloterm® uitlaatsysteem, dat uitermate geschikt is voor toepassingen met lage temperaturen (<200 °C).

Metaloterm® ME
Het enkelwandige Metaloterm® rookkanaal dat voor zeer veel verschillende toepassingen inzetbaar is, zoals bijvoorbeeld als aansluitleiding.