Ovens

Ontop is de expert op het gebied van luchttoevoer en bakdamp- en rookgasafvoer voor bakkerij ovens. Met de systemen Metaloterm® MF, UE en ME kan het gehele bereik van lage tot hoge temperaturen worden afgedekt en dankzij de brede  diameterrange wordt voor iedere oven een oplossing geboden. Hiernaast omvat het  assortiment het WTW-systeem, uitstekend geschikt voor het voorverwarmen van branderlucht van (bakkerij-)ovens, maar kan tevens worden ingezet voor het verwarmen van ruimtes. Alle systemen zijn van roestvaststaal gemaakt en goed te reinigen, een belangrijke voorwaarde voor toepassing in de levensmiddelen industrie. Bovendien is het materiaal geschikt voor een continu-proces.

Metaloterm® MF
Het beste dubbelwandig geïsoleerde Metaloterm® rookgasafvoersysteem binnen dit segment. Inzetbaar op industriële ovens, bakkerijen en grootkeukens.

Metaloterm® UE
Een universeel dubbelwandig Metaloterm® rookgasafvoersysteem, dat uitermate geschikt is voor toepassingen met lage temperaturen (<200 °C). 

Metaloterm® ME
Het enkelwandige Metaloterm® rookkanaal dat kan worden ingezet als zowel aansluitleiding en afvoerleiding en bovendien verkrijgbaar is in een zeer breed diameterbereik.