Onze rookgasafvoersystemen voor hout

Ontop heeft meer dan 45 jaar ervaring met het produceren van duurzame Metaloterm® producten, die veilig en uiterst betrouwbaar zijn. Het brede assortiment biedt onder andere hoogwaardige roestvast stalen oplossingen voor openhaarden en houtgestookte kachels. Bovendien worden er regelmatig nieuwe en innovatieve oplossingen gerealiseerd door nauwe samenwerkingsverbanden met kachel en/of haardfabrikanten.

Metaloterm® AT
Het beste dubbelwandig geïsoleerde Metaloterm® rookkanaal voor uw houtgestookte kachel of openhaard, onvergelijkbaar veilig door de unieke isolatie. Nu zelfs met 30 jaar garantie, ook na meerdere schoorsteenbranden.

Metaloterm® EN
Een subtiel, glad afgewerkt enkelwandig Metaloterm® rookkanaal ideaal als aansluitleiding op een houtgestooktekachel in de woonkamer. Verkrijgbaar in het zwart, antraciet en grijs.

Metaloterm® MF
Een universeel dubbelwandig geïsoleerd Metaloterm® rookkanaal dat voor zeer veel verschillende toepassingen inzetbaar is, zoals onder andere houtgestooktekachels en openhaarden, maar ook voor pelletkachels en hoogrendementstoestellen.

Metaloterm® ME
Het enkelwandige Metaloterm® rookkanaal dat voor zeer veel verschillende toepassingen inzetbaar is, zoals bijvoorbeeld als voering van bestaande schachten.

Metaloterm® UE
Een universeel dubbelwandig Metaloterm® rookgasafvoersysteem, dat uitermate geschikt is voor open haarden.

Metaloterm® XD
Dit flexibele dubbellaags Metaloterm® rookkanaal heeft een gladde binnenwand waardoor het makkelijk te reinigen is. De oplossing voor een renovatie of doorsnedeverkleining van een schacht of gemetseld kanaal.

Metaloterm® XE
Een uiterst flexibel enkelwandig Metaloterm® rookkanaal, als renovatie of doorsnedeverkleining van een schacht of gemetseld kanaal.