Biobrandstof

De afgelopen jaren hebben wij gerichte oplossingen ontwikkeld voor pelletkachels en andere installaties gestookt op biobrandstoffen. Ontop levert de gehele breedte: van budgettair tot en met het hoogst waardige dat er bestaat.Metaloterm® UP 
Dit universele dubbelwandige Metaloterm® rookgasafvoersysteem is speciaal voorzien van een extra duurzame binnenbuis waardoor het perfect geschikt is voor toepassingen met agressievere biobrandstoffen. 

Metaloterm® AT
Het beste dubbelwandig geïsoleerde Metaloterm® rookgasafvoersysteem is ontwikkeld voor toepassingen met hoge temperaturen (<600 °C) en open verbranding, zoals houtkachels. Hiernaast is dit systeem onvergelijkbaar veilig door de unieke isolatie. Nu zelfs met 30 jaar garantie, ook na meerdere schoorsteenbranden.

 

Metaloterm® MF
Een universeel dubbelwandig geïsoleerd Metaloterm® rookgasafvoersysteem dat voor zowel hoge als lage temperaturen geschikt is. Hierdoor is het te gebruiken op zeer veel verschillende toepassingen, waaronder diverse soorten pelletkachels.

 

Metaloterm® US
Dit concentrische Metaloterm® rookgasafvoersysteem combineert luchttoevoer en rookgasafvoer en is ontworpen voor toepassingen met hoge temperaturen (<600 °C) en gesloten verbranding.

 

Metaloterm® UK
Een concentrisch Metaloterm® rookgasafvoersysteem dat luchttoevoer en rookgasafvoer combineert voor toepassingen met lage temperaturen (<200 °C) waarbij de aanvoerlucht van buitenshuis komt. Dit maakt het een ideaal systeem om toe te passen in kierdicht gebouwde woningen, zoals passiefhuizen.

 

Metaloterm® UE
Het budgettair aantrekkelijke dubbelwandig Metaloterm® rookgasafvoersysteem, voor toepassingen met lage temperaturen (<200 °C).

Metaloterm® ME
Het enkelwandige Metaloterm® rookgasafvoersysteem dat voor zeer veel verschillende toepassingen inzetbaar is, bijvoorbeeld als voering van bestaande schachten of als aansluitleiding.